Eskişehir Patlama : Eskişehir'de patlama: 2 yaralı / Eskişehir'de bir işyerinde gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi.

Eskişehir Patlama : Eskişehir'de patlama: 2 yaralı / Eskişehir'de bir işyerinde gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi.. Eski̇şehi̇r'de oto tamirciler ve tornacılar sitesi'ndeki makine imalatı yapan bir atölyede meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaşamını yitirdi. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye, 112 acil servis, i̇l afet ve acil durum müdürlüğü (afad). Eskişehir de bahçelievler mahallesinde 3 katlı binanın üst katında doğalğazdan olduğu sanılan bir patlama meydana geldi. Katında meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı. Yıl mahallesi'ndeki teksan sanayi sitesi'nde bir iş olay yerinde incelemelerde bulunan eskişehir emniyet müdürü naci kuru, gazetecilere yaptığı.

Simitci firininda gaz siki$masindan dolayi meydana eskiden eskişehirli kazan tatarları'nın ibrahim karaoğlanoğlu caddesinde, eskişehir kazan kültür. Eskişehir'de bir evde gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada 37 yaşındaki aysel keskin ağır yaralandı. Eskişehir'de 3 katlı bir apartmanda meydana gelen patlama ve ardından çıkan yangında ilk belirlemelere göre 4'ü polis 35 kişi yaralandı. Eskişehir'de bir parfümeri deposunda meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 15 kişi yaralandı. Erenköy mahallesi bayırdüzü sokak'ta tek katlı evde oturan aysel keskin, dün akşam.

Sakarya'da şiddetli patlama: Eskişehir'den de duyuldu ...
Sakarya'da şiddetli patlama: Eskişehir'den de duyuldu ... from karadenizgazete.com.tr
Eskişehir haberleri eskişehir il merkezinde duyulan patlama sesiyle ilgili eskişehir büyükşehir belediyesi açıklama yaptı. Patlama sesi şehrin tamamına yakın bölümünde duyulurken, olayda ölen veya yaralanan olup olay yerinde itfaiye ve polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor. Çünkü o saatlerde yüksek irtifada uçan bir f16'nın eskişehir üzerinden geçtiği konusunu araştırıyoruz. Eskişehir'de ekmek fırınında gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada bir kişi yaralandı. Simitci firininda gaz siki$masindan dolayi meydana eskiden eskişehirli kazan tatarları'nın ibrahim karaoğlanoğlu caddesinde, eskişehir kazan kültür. Katında henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlama sesi kentte heyacan yaratırken 2 otomobil kullanılamaz hale geldi. Eskişehir'de bir apartmanın bodrum ve zemin katında faaliyet gösteren parke dükkanında henüz belirlenemeyen.

Bu patlama sesinin çıkan araç yangınından olmama ihtimali yüksek.

Eskişehir'de bir ekmek fırınında tüpten sızan gaz sonucu meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı. Eskişehir'de bir binada meydana gelen ve 1'i ağır 2 kişinin yaralandığı patlamanın hemen ardından bir vatandaş cep. Simitci firininda gaz siki$masindan dolayi meydana eskiden eskişehirli kazan tatarları'nın ibrahim karaoğlanoğlu caddesinde, eskişehir kazan kültür. Eskişehir'de baraka şeklindeki bir otomobil garajında çıkan yangının ardından patlama oldu. Tekrar kibrit yakınca patlama oluyor. Eskişehir'de bir parfümeri deposunda meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 15 kişi yaralandı. Teksan sanayi sitesinde, tüpten sızan gaz nedeniyle bir lokantada patlama yaşandı. Tüp değil ama gaz patlamış. Yıl mahallesi'ndeki teksan sanayi sitesi'nde bir iş olay yerinde incelemelerde bulunan eskişehir emniyet müdürü naci kuru, gazetecilere yaptığı. Katında meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, işıklar mahallesi savcı bey sokak'ta bulanan bir apartmanın ikinci katında, ilk belirlemelere göre, gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi ve yangın çıktı. Katında emekli astsubay recep ülker'in evinde, henüz belirlenemeyen nedenle meydana gelen patlamada, bu sırada evde yalnız. Olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve doğalgaz ekibi sevk edildi.

Patlama sesi kentte heyacan yaratırken 2 otomobil kullanılamaz hale geldi. Katında emekli astsubay recep ülker'in evinde, henüz belirlenemeyen nedenle meydana gelen patlamada, bu sırada evde yalnız. Eskişehir'de bir binada meydana gelen ve 1'i ağır 2 kişinin yaralandığı patlamanın hemen ardından bir vatandaş cep. Tüp değil ama gaz patlamış. Eskişehir'de bir ekmek fırınında tüpten sızan gaz sonucu meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.

Eskişehir'de tavukçu dükkanında patlama
Eskişehir'de tavukçu dükkanında patlama from i.gazeteduvar.com.tr
Bahçelievler mahallesi'ndeki 3 katlı apartmanın 3. Olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve doğalgaz ekibi sevk edildi. Patlama sesi şehrin tamamına yakın bölümünde duyulurken, olayda ölen veya yaralanan olup olay yerinde itfaiye ve polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor. Tüp değil ama gaz patlamış. Lokantanın 3 gündür kapalı olması olası bir faciayı önledi. Erenköy mahallesi bayırdüzü sokak'ta tek katlı evde oturan aysel keskin, dün akşam. Eskişehir'de 3 katlı bir apartmanda patlama meydana geldi. Eskişehir'de 3 katlı bir apartmanda meydana gelen patlama ve ardından çıkan yangında ilk belirlemelere göre 4'ü polis 35 kişi yaralandı.

Yıl mahallesi'ndeki teksan sanayi sitesi'nde bir iş olay yerinde incelemelerde bulunan eskişehir emniyet müdürü naci kuru, gazetecilere yaptığı.

Eski̇şehi̇r'de oto tamirciler ve tornacılar sitesi'ndeki makine imalatı yapan bir atölyede meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaşamını yitirdi. Eskişehir'de bir binada meydana gelen ve 1'i ağır 2 kişinin yaralandığı patlamanın hemen ardından bir vatandaş cep. Bahçelievler mahallesi'ndeki 3 katlı apartmanın 3. Eskişehir'de bir apartmanın bodrum ve zemin katında faaliyet gösteren parke dükkanında henüz belirlenemeyen. Eskişehir haberleri eskişehir il merkezinde duyulan patlama sesiyle ilgili eskişehir büyükşehir belediyesi açıklama yaptı. > eskişehir 28 eylül 2018 10:24. Yıl mahallesi'ndeki teksan sanayi sitesi'nde bir iş olay yerinde incelemelerde bulunan eskişehir emniyet müdürü naci kuru, gazetecilere yaptığı. Eskişehir'de ekmek fırınında gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada bir kişi yaralandı. Patlama nedeniyle fırının camları kırıldı ve içeride maddi hasar oluştu. Eskişehir'de 3 katlı bir apartmanda meydana gelen patlama ve ardından çıkan yangında ilk belirlemelere göre 4'ü polis 35 kişi yaralandı. Erenköy mahallesi bayırdüzü sokak'ta tek katlı evde oturan aysel keskin, dün akşam. Katında henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Eskişehir'de bir fırının içerisinde meydana gelen ve büyük paniğe yol açan patlamada 1 işçi yaralandı.

Eskişehir'de 3 katlı bir apartmanda patlama meydana geldi. Eskişehir sondakika haberleri i̇l emniyet müdürü şahin: Katında emekli astsubay recep ülker'in evinde, henüz belirlenemeyen nedenle meydana gelen patlamada, bu sırada evde yalnız. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye, 112 acil servis, i̇l afet ve acil durum müdürlüğü (afad). Eskişehir haberleri eskişehir il merkezinde duyulan patlama sesiyle ilgili eskişehir büyükşehir belediyesi açıklama yaptı.

Eskişehir'de patlama: 4 ölü | NTV
Eskişehir'de patlama: 4 ölü | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Patlamada, o esnada sokaktan geçen mehmet arınç ulaştır da (46) yaralandı. Patlama sesi kentte heyacan yaratırken 2 otomobil kullanılamaz hale geldi. Eskişehir de bahçelievler mahallesinde 3 katlı binanın üst katında doğalğazdan olduğu sanılan bir patlama meydana geldi. Patlamada hayatını kaybedenler ve yaralılar var. Eskişehir'de bir apartmanın bodrum ve zemin katında faaliyet gösteren parke dükkanında henüz belirlenemeyen. Katında henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre işletmede bulunan mutfak tüpünün sıkışması sonucu, patlama meydana geldi. Erenköy mahallesi bayırdüzü sokak'ta tek katlı evde oturan aysel keskin, dün akşam.

Patlamada, o esnada sokaktan geçen mehmet arınç ulaştır da (46) yaralandı.

Eskişehir'in i̇nönü ilçesindeki bir ikamette meydana gelen ve doğalgaz sıkışmasından kaynaklandığı tahmin edilen patlamada iki. Patlama sesi kentte heyacan yaratırken 2 otomobil kullanılamaz hale geldi. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye, 112 acil servis, i̇l afet ve acil durum müdürlüğü (afad). Eskişehir'de 3 katlı bir apartmanın 3. Eskişehir'de bir apartmanın bodrum ve zemin katında faaliyet gösteren parke dükkanında henüz belirlenemeyen. Tüp değil ama gaz patlamış. Eskişehir'de bir işyerinde gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Eskişehir'de sabah saatlerinde meydana gelen doğalgaz patlamasında 7 kişi yaralandı. Eskişehir'de ekmek fırınında gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlamada bir kişi yaralandı. Bahçelievler mahallesi'ndeki 3 katlı apartmanın 3. Eskişehir il merkezinde duyulan patlama sesi, 155 polis ve 110 itfaiye ihbar hatlarında yoğunluk kentin büyük bölümünde duyulan patlama sesi akşama doğru saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Bu patlama sesinin çıkan araç yangınından olmama ihtimali yüksek. Eskişehir bahçelievler mahallesi namık kemal sokak'taki binanın 3.

Komentar